Termeni de utilizare

Bun venit la ArtMedica. Prin accesarea site-ului nostru și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare descrise în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

  1. Accesul și utilizarea site-ului Accesul la site-ul nostru și utilizarea serviciilor noastre sunt permise doar în scopuri legale și conforme cu acești termeni. 

  2. Drepturi de proprietate intelectuală Site-ul nostru și toate informațiile, materialele, designul, logo-urile și alte elemente conținute în acesta sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor și mărci înregistrate. Utilizarea sau copierea acestor materiale este interzisă fără acordul nostru scris prealabil.

  3. Confidențialitatea datelor Protejarea datelor dvs. personale este importantă pentru noi. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate despre cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

  4. Responsabilitatea utilizării informațiilor Site-ul nostru conține informații despre serviciile și produsele noastre, inclusiv informații medicale și de sănătate. Aceste informații sunt furnizate în scopuri informative și educative și nu înlocuiesc sfaturile medicale profesionale. Utilizarea informațiilor de pe site-ul nostru este responsabilitatea dvs. și nu ne asumăm responsabilitatea pentru deciziile luate în baza acestora.

  5. Limitarea responsabilității Nu garantăm că site-ul nostru și serviciile noastre vor fi disponibile în mod constant sau fără erori. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune sau pierderi cauzate de utilizarea site-ului nostru sau a serviciilor noastre.

  6. Durata ofertelor promoționale: Ofertele promoționale sunt valabile doar pe perioada specificată și nu pot fi combinate cu alte oferte sau reduceri, decât în cazul în care se specifică altfel.

  7. Eligibilitatea: Ofertele promoționale sunt valabile numai pentru clienții care îndeplinesc criteriile de eligibilitate specificate în detaliile ofertei. Ne rezervăm dreptul de a verifica eligibilitatea clienților și de a refuza ofertele în cazul în care criteriile nu sunt îndeplinite.

  8. Modificarea termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Utilizarea continuă a site-ului nostru și a serviciilor noastre după publicarea modificărilor va constitui acceptul dvs. al acestor modificări.