Tratamente NuEra Tight Brașov

Descoperă tratamente cu NuEra Tight în Brașov, oferite de către clinica ArtMedica.

La ArtMedica vei găsi servicii de remodelare corporală moderne, realizate de către o echipă de medici experți. Veți putea dispune de procedură modernă non-invazivă NuTight de la Lumenis.

Medicii ArtMedica sunt mereu gata ajute, și așteaptă într-un mediu clinic relaxant.

Tratament NuEra Tight Brasov

Summer body

6 ședințe NuEra Tight coapse și 3 ședințe Drenaj limfatic
5100 3750 Lei

 • Reducerea celulitei
 • Reduce aspectul de piele lăsată
 • Elimină depozitele de grăsime nedorite

Ce este tratamentul cu NuEra Tight de la Lumenis?

Tratamentul cu NuEra Tight de la Lumenis este o procedură non-invazivă, relaxantă, care stimulează producția proprie de colagen și elastină pentru a reda pielii un aspect mai tânăr și mai ferm.

NuEra Tight este o terapie inovatoare concepută de Lumenis pentru remodelare corporală, tratamentul pielii lăsate, bărbiei duble sau celulitei.

Cum funcționează tratamentul cu NuEra Tight?

Tratamentul cu NuEra Tight funcționează prin emiterea de unde de radiofrecvență care penetrează straturile profunde ale pielii, provocând un răspuns de încălzire controlată.

Tratamentul NuEra Tight de la Lumenis utilizează o tehnologie avansată de radiofrecvență (RF) pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

Încălzirea stimulează fibroblastele, celulele responsabile pentru producția de colagen și elastină, care sunt fundamentale pentru elasticitatea și fermitatea pielii.

Aparat NuEra Tight Lumenis

Ce tehnologii sunt folosite de echipamentul NuEra Tight?

Tehnologiile unice ce fac ca echipamentul NuEra Tight să fie cel mai avansat sistem de radiofrecvență de pe piață la ora actuală sunt următoarele:

 1. Tehnologia de Control al Temperaturii: Sistemul avansat de control al temperaturii de la Lumenis permite ajustarea precisă a căldurii distribuite în țesuturi, asigurând confortul pacientului și eficacitatea tratamentului. Acest sistem permite că tratamentul să fie relaxant pentru pacient, dar în același timp extrem de eficient.
 2. Focalizarea Energiei: Echipamentul NuEra este capabil să focalizeze energia RF la diferite adâncimi în țesut, ceea ce permite tratamentul personalizat în funcție de specificul zonei de tratament și de obiectiveleestetice. Aceasta înseamnă că se pot trata atât problemele de la suprafața pielii, cum ar fi ridurile fine și textura neregulată, cât și problemele mai profunde, cum ar fi celulita și laxitatea pielii.

Care sunt avantajele tratamentului NuEra Tight?

Tratamentul cu NuEra Tight este o opțiune populară pentru pacienții care caută o metodă eficientă de tratament pentru celulită, remodelare corporală sau piele lăsată, dar care doresc să evite intervențiile chirurgicale sau procedurile invazive.

Iată câteva dintre cele mai semnificative avantaje ale tratamentului NuEra Tight:

 • Tratament noninvaziv: tratamentul cu NuEra Tight nu necesită incizii sau anestezie, reducând astfel riscul de infecție și timpul de recuperare.
 • Confortabil: Pacienții descriu tratamentul ca fiind extrem de relaxant, asemănător cu un masaj cald, datorită controlului precis al căldurii.
 • Fără timp de recuperare: După o ședință de NuEra Tight, pacienții se pot întoarce imediat la activitățile lor zilnice fără perioadă de recuperare.
 • Rezultate vizibile: Oferă rezultate vizibile chiar și după prima ședință, cu îmbunătățiri continue de-a lungul tratamentului.
 • Siguranță: Este un tratament sigur, cu un profil scăzut de efecte secundare, datorită tehnologiei avansate de control al temperaturii și monitorizării continue.
 • Versatilitate: NuEra Tight poate fi folosit pentru o varietate de probleme ale pielii, inclusiv laxitatea pielii, ridurile fine, celulita și pentru topirea depozitelor localizate de grăsime. Poate fi utilizat atât pentru față, cât si pentru corp.
 • Rezultate durabile: Cu un program de întreținere adecvat, rezultatele tratamentului pot fi de lungă durată.

Cum decurge un tratament cu NuEra Tight la ArtMedica?

Tratamentul cu NuEra Tight la ArtMedica urmează o procedură bine stabilită pentru a asigura confortul, siguranța și eficacitatea pentru pacient.

Iată etapele prin care decurge un tratament tipic:

 1. Consult inițial: Specialistul va discuta despre obiectivele estetice ale pacientului și va evalua starea de sănătate, precum si starea pielii pentru a asigura că NuEra Tight este cea mai bună opțiune de tratament.
 2. Planificarea tratamentului: După consult, se va stabili un plan de tratament personalizat, inclusiv numărul de sesiuni necesare și intervalul dintre acestea, în funcție de nevoile specifice ale pacientului și de zona corpului ce urmează să fie tratată.
 3. Sesiunea de tratament: Se va curăța zona de tratat, iar specialistul va aplica o cremă conductoare pentru a facilita mișcarea aplicatorului NuEra. Senzația este similară cu un masaj cald și este foarte confortabilă.
 4. Post-tratament: După finalizarea sesiunii, zona tratată poate fi ușor înroșită, dar acest efect este temporar. Pacientul poate reveni la activitățile sale normale imediat după tratament cu instrucțiuni post-procedură, precum ar fi hidratarea adecvată și protecția solară.

Întrebări frecvente despre NuEra Tight

Câte ședințe de NuEra Tight sunt necesare?

Numărul de ședințe NuEra Tight necesare variază în funcție de zona tratată și de rezultate dorite.

În general, sunt recomandate între 6 și 8 ședințe, la interval de o săptămână.

Cât timp durează o sesiune de tratament NuEra Tight?

Durata unei sesiuni de tratament NuEra Tight poate varia de la 10 de minute la o oră, în funcție de mărimea și numărul zonelor tratate.

De exemplu, pentru bărbia dublă sunt necesare 15 minute de tratament, în schimb, pentru coapse sunt necesare 30 minute.

Există efecte secundare ale tratamentului NuEra Tight?

Efectele secundare ale tratamentului NuEra Tight sunt minime și pot include roșeață temporară și o ușoară senzație de căldură în zona tratată, care de obicei dispar în câteva ore.

Pot face tratamentul NuEra Tight în timpul sarcinii sau alăptării?

În general, procedurile cosmetice, inclusiv cele care implică radiofrecvența, cum ar fi și cel cu NuEra Tight, nu sunt recomandate în timpul sarcinii sau alăptării.

Este cel mai bine să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina momentul potrivit pentru a începe sau a continua tratamentele estetice.

Cum se compară NuEra Tight cu liftingul chirurgical sau cu alte proceduri invazive?

NuEra Tight este o alternativă non-invazivă, fără timp de recuperare și cu riscuri reduse față de liftingul chirurgical.

Rezultatele sunt mai puțin dramatice comparativ cu chirurgia si necesită mai multe sedințe de tratament, dar NuEra Tight este mai accesibil și potrivit pentru cei care caută îmbunătățiri estetice fără timp de recuperare.

Care sunt recomandările de îngrijire post-tratament?

Se recomandă hidratarea adecvată a pielii și aplicarea unui ecran solar dacă zona tratată va fi expusă la soare.

De ce să aleg tratamentul NuEra Tight la ArtMedica în Brasov?

Alegând ArtMedica pentru tratamentul NuEra Tight, pacienții investesc într-o soluție de îngrijire a pielii susținută de expertiză medicală și tehnologie de vârf, într-o atmosferă care îmbină confortul cu profesionalismul.

Îți prezentăm încă 5 motive pentru care să ne alegi:

 1. Expertiza Medicală: Tratamentul este realizat de către profesioniști medicali calificați, ceea ce asigură o aplicare precisă și eficientă a procedurii, respectând cele mai înalte standarde de siguranță.
 2. Tehnologie Avansată: ArtMedica dispune de dispozitivul NuEra Tight de la Lumenis, cea mai nouă si mai puternică tehnologie pentru remodelarea corporală, piele lăsată, celulită, un echipament de top în domeniul esteticii, garantând calitatea și fiabilitatea tratamentului.
 3. Personalizarea Tratamentului: Pacienții beneficiază de un plan de tratament personalizat, creat să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui individ, pentru rezultate optime și satisfacția maximă a pacientului.
 4. Confort și Ambient plăcut: ArtMedica oferă un mediu clinic relaxant, unde pacienții se pot simți confortabil și în siguranță pe durata întregului proces.
 5. Rezultate Durabile: Pacienții ArtMedica beneficiază de rezultate vizibile și durabile, cu ajutorul unui program de tratament bine stabilit și urmărire atentă a progresului.
ArtMedica Brasov, clinică de dermatologie

Îngrijire completă

Tehnologie de ultimă oră

Abordare personalizată

Experiență excepțională

Programează-te acum

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programării solicitate

Programează-te acum

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programării solicitate

Programări ArtMedica Brașov

Programul clinicii:
Luni:9 – 16
Marți:9 – 19
Miercuri:9 – 19
Joi:9 – 19
Vineri:9 – 16
Sâmbătă:10 – 16
Duminică:închis