Tratamente Laser Brașov

Descoperă tratemente laser pentru afecțiuni ale pielii în Brașov, oferite de către ArtMedica.

ArtMedica este destinația ta pentru tratamente laser de ultimă generație. Aici primești cea mai bună îngrijire, planuri de tratament personalizate și cele mai noi tehnologii.

Care sunt beneficiile tratamentelor laser pentru piele?

Beneficiile tratamentelor laser pentru piele pot fi văzute pentru o gamă largă de probleme, inclusiv problemele vasculare, petele pigmentare, cicatricile, ridurile și multe altele.

Tratamentele Laser sunt proceduri non-invazive care utilizează energia luminoasă concentrată pentru a trata problemele specifice ale pielii. Aceste tratamente pot aborda eficient o gamă largă de probleme.

Ce tehnologii Laser puteți găsi la ArtMedica?

La ArtMedica, am investit în cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că primești cele mai avansate și eficiente tratamente laser. ArtMedica vă oferă următoarele tehnologii:

  • Nordlys Platform, Candela: Acest sistem versatil combină lumina intens pulsată (IPL) cu tehnologia LASER oferind astfel o gamă largă de tratamente dedicate tratării rozaceei, acneei inflamatorii, petelor pigmentare, cicatricilor, cicatricilor postacneice, vergeturilor și ridurilor.
  • Laser eCO2, Lutronic: Acest sistem LASER de ultimă generație este conceput pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii. Poate elimina eficient nevii dermali, verucile sau papiloamele abordând, de asemenea, cicatricile, cicatricile postacneice, ridurile profunde și vergeturile.
  • Laser Clarity II, Lutronic: Acest sistem LASER are o lungime de undă dublă, un LASER Alexandrite eficient în epilarea definitivă și un LASER Nd-YAG pentru tratarea venectaziilor, angioamelor, onicomicozelor și a multor altor probleme vasculare.

De ce ai alege ArtMedica?

Ne mândrim că oferim o gamă largă de servicii, utilizând cele mai noi tehnologii medicale și practici bazate pe dovezi. Iată 3 motive pentru care ar trebui să ne alegeți pentru nevoile dumneavoastră de îngrijire a pielii:

  1. Expertiză: Echipa noastră de medici specializați are o experiență vastă în efectuarea tratamentelor LASER si IPL. Suntem dedicați să furnizăm tratamente sigure și eficiente care oferă cele mai bune rezultate posibile pentru pacienții noștri.
  2. Tehnologie avansată: Folosim tehnologie și echipamente de ultimă generație pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cele mai avansate și eficiente tratamente laser disponibile.
  3. Abordare personalizată: Înțelegem că nevoile și obiectivele fiecărui pacient sunt unice. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat care se aliniază cu dorințele și așteptările lor.

Îngrijire completă

Tehnologie de ultimă oră

Abordare personalizată

Experiență excepțională

Cere o programare

Locația ArtMedica