Injectare cu Acid Hialuronic Brașov

Descoperă servicii de injectare cu acid hialuronic în Brașov, oferite de către clinica ArtMedica.

ArtMedica vă oferă această procedură de filler dermic în condiții de siguranță.

Serviciul de injectare cu acid hialuronic (filler dermic) în Brașov oferit de clinica ArtMedica

Ce este injectarea cu acid hialuronic (filler dermic)?

Injectarea acidului hialuronic (filler dermic) este o procedură minim invazivă din sfera dermato-esteticii, utilizată pentru a redefini volumul și conturul anumitor compartimente ale feței, pentru a spori nivelul de hidratare și pentru a îmbunătăți calitatea pielii.

Cum te ajută injectarea cu acid hialuronic?

Injectarea de acid hialuronic prezintă multiple beneficii atât estetice cât și funcționale, care contribuie la obținerea unui aspect luminos și întinerit.

Iată câteva dintre modurile în care injectarea de filler dermic te poate ajuta:

  • Combaterea semnelor îmbătrânirii: cum ar fi pierderea de substanță de la nivelul pomeților sau cearcănelor. Injectarea acidului hialuronic la acest nivel va reda volumul pierdut odată cu înaintarea în vârstă.
  • Definirea conturului facial: filler-ul dermic poate fi injectat la nivelul bărbiei și mandibulei pentru a sculpta și defini conturul facial.
  • Corectarea asimetriilor faciale: injectarea acidului hialuronic ajută la obținerea unui aspect mai armonios și echilibrat al feței, prin corectarea asimetriilor faciale.
  • Reducerea ridurilor statice și a liniilor fin: injectat la nivelul ridurilor, acidul hialuronic are rolul de a le umple, cu rezultate foarte bune la nivelul șanțurilor nazolabiale și liniilor marionetă.
  • Volumizare: o procedură extrem de populară este injectarea de filler la nivelul buzelor pentru volumizare și contur mai bine definit.
  • Hidratare: acidul hialuronic menține apa la nivelul pielii, motiv pentru care există un tip special al acestuia, care este injectat pentru a crește calitatea și nivelul de hidratare a pielii.
Procesul de injectare cu acid hialuronic al clinicii ArtMedica

Cum se desfășoară injectarea cu acid hialuronic la clinica ArtMedica?

Injectarea cu acid hialuronic oferită de către clinica ArtMedica se desfășoară în modul următor:

  1. Consultație inițială: primul pas este evaluarea pacientului (istoric, examen clinic) pentru a stabili zonele care necesită a fi tratate. Totodată, medicul injector explică procesul, așteptările și posibilele riscuri ale procedurii.
  2. Pregătirea pacientului: se aplică anestezic local sub formă de cremă pentru a spori confortul pacienților în timpul intervenției. Ulterior se dezinfectează riguros tegumentul din zona care urmează a fi injectată. Medicul poate efectua marcaje pentru a stabili punctele de injectare.
  3. Injectarea acidului hialuronic: se poate efectua fie cu acul, sau cu o canulă atraumatică, în funcție de zona tratată și de tehnica fiecărui medic. După fiecare injectare, acesta poate masa zona respectivă pentru a se asigura de distribuția uniformă a filler ului.
  4. Îngrijiri post procedură: după injectare, tegumentul este din nou dezinfectat și se aplică o cremă calmantă. Medicul oferă instrucțiuni pentru acasă și stabilește planul personalizat de tratament și dacă este nevoie, următoarea vizită.

Îngrijire completă

Tehnologie de ultimă oră

Abordare personalizată

Experiență excepțională

Programează-te acum

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programării solicitate

Programări ArtMedica Brașov

Programul clinicii:
Luni:9 – 16
Marți:9 – 19
Miercuri:9 – 19
Joi:9 – 19
Vineri:9 – 16
Sâmbătă:10 – 16
Duminică:închis