Dermatologie Estetică și
Proceduri Anti-aging Brașov

Descoperă servicii de dermatologie estetică și proceduri anti-aging in Brașov, oferite de către ArtMedica.

ArtMedica oferă o gamă largă de servicii de dermatologie estetică, concepute pentru a oferi pielii tale aspectul luminos pe care îl dorești.

Serviciile noastre garantează o îngrijire de specialitate, planuri de tratament personalizate și un mediu confortabil și primitor.

Contactează-ne astăzi pentru a descoperi cum te putem ajuta să îți atingeți obiectivele estetice.

Cum te pot ajuta serviciile de dermato-estetică?

Serviciile de dermato-estetică te pot ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și corectarea anumitor probleme cutanate.

Dermatologia estetică cuprinde diverse proceduri minim invazive menite să îmbunătățească textura pielii, să reducă ridurile și liniile fine și să readucă un aspect tineresc.

Specialiștii noștri te pot ajuta să alegi tratamentele de dermatologie estetică potrivite pentru tine pentru a obține rezultatele dorite într-un mod sigur și eficient.

Care sunt cele mai populare proceduri ArtMedica?

Cele mai populare proceduri oferite de ArtMedica sunt următoarele:

  • Microneedling: Acest tratament minim invaziv implică utilizarea de ace minuscule pentru a crea microcanale în piele, stimulând producția de colagen și promovând întinerirea pielii. Microneedlingul este eficient pentru tratarea cicatricilor de acnee, a liniilor fine și pentru îmbunătățirea texturii generale a pielii.
  • Mezoterapia: Aceasta presupune injectarea unui amestec personalizat de vitamine, minerale și alți nutrienți direct în piele pentru a-i îmbunătăți aspectul. Mezoterapia are o mulțime de beneficii, inclusiv întinerirea pielii, reducerea celulitei sau stoparea căderii părului.
  • Terapia PRP (Terapia Vampir): Terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP) este un tratament regenerativ care utilizează propriul sânge al pacientului pentru a promova producția de colagen, regenerarea țesuturilor și întinerirea pielii. Terapia PRP este eficientă în tratarea unei varietăți de probleme ale pielii, inclusiv căderea părului, ridurile și liniile fine sau cicatricile de acnee.
  • Peelinguri: Peelingurile chimice sunt folosite pentru a îndepărta cu ajutorul unor substanțe chimice stratul exterior al pielii, dezvăluind un ten mai neted și mai luminos. Acestea pot aborda o varietate de afecțiuni, cum ar fi petele pigmentare, cicatricile de acnee sau textura neuniformă a pielii.
  • Toxina botulinică: Acest tratament injectabil este popular pentru capacitatea lui de a reduce ridurile și liniile fine, în special în partea superioară a feței. Toxina botulinică acționează prin relaxarea temporară a mușchilor faciali responsabili de ridurile dinamice, cum ar fi ridurile frunții sau ridurile de tip laba gâștii. Prin țintirea unor grupuri musculare specifice, aceste injecții oferă un aspect mai fin și mai tineresc, fără a afecta expresiile faciale naturale.
  • Fillere dermice cu acid hialuronic: Injecțiile cu acid hialuronic, cunoscute și sub denumirea de fillere dermice, ajută la restabilirea volumului pierdut la nivelul feței și la netezirea ridurilor. Aceste injecții sunt deosebit de eficiente în abordarea problemelor cum ar fi ridurile nazolabiale, ridurile de tip marionetă și îmbunătățirea conturului feței, cum ar fi volumul obrajilor și buzelor. Rezultatul este un aspect reîntinerit, cu îmbunătățiri subtile și aspect natural.
  • Terapie intravenoasă cu vitamine: Acest tratament inovator implică administrarea unui amestec personalizat de vitamine, minerale, antioxidanți și alte substanțe benefice pielii direct în fluxul sangvin. Terapia cu vitamine oferă numeroase beneficii, deoarece ocolește sistemul digestiv, permițând o rată de absorbție mai mare și asigurându-se că nutrienții esențiali ajung mai eficient la celulele pielii. Rezultatul este o hidratare îmbunătățită a pielii, o producție crescută de colagen și o stare generală îmbunătățită.

De ce să alegi ArtMedica?

Îți prezentăm 3 motive pentru care să ne alegi:

  1. Produse premium: Ne angajăm să folosim produse de cea mai înaltă calitate, testate și aprobate pentru toate procedurile noastre cosmetice, astfel asigurăm rezultate optime și satisfacția pacientului.
  2. Expertiză: Echipa noastră de medici specializați au o experiență vastă în efectuarea unei game largi de tratamente cosmetice. Suntem dedicați să efectuăm tratamente sigure și eficiente care oferă cele mai bune rezultate posibile pentru pacienții noștri.
  3. Abordare personalizată: Înțelegem că nevoile și obiectivele fiecărui pacient sunt unice. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat care se aliniază cu dorințele și așteptările lor estetice individuale

Îngrijire completă

Tehnologie de ultimă oră

Abordare personalizată

Experiență excepțională

Cere o programare

Locația ArtMedica