Epilare Definitivă Brașov

Descoperă servicii de epilare definitivă în Brașov, oferite de către clinica ArtMedica.

ArtMedica oferă servicii de epilare definitivă care sunt realizate folosind tehnologia laser. Dispunem de următoarele tipuri de tehnologii laser:

 • Laser Alexandrite
 • Laser ND:YAG

Medicii din cadrul echipei ArtMedica sunt mereu gata să vă ajute. Veți putea profita de cele mai recente tehnologii laser concepute să îndepărteze părul din zone sensibile sau greu accesibile ale corpului.

Epilare Definitiva Brasov

Ce este epilarea definitivă cu laser?

Epilarea definitivă cu laser este o metodă modernă și eficientă de îndepărtare a părului nedorit, bazată pe utilizarea unui fascicul de lumină concentrat pentru a distruge foliculii de păr. 

Acest tip de tratament este indicat si în anumite afecțiuni ale pielii precum foliculita, hipertricoza sau hirsutismul.

 

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser Alexandrit?

Epilarea definitivă cu laser Alexandrit funcționează astfel:

 1. Laserul Alexandrit emite lumină la o lungime de undă de aproximativ 755 nm, care este foarte eficientă pentru absorbția de către melanina din părul pigmentat.
 2. Această energie emisă se transformă în căldură, care distruge foliculul fără a afecta pielea din jur, împiedicând astfel regenerarea firului de păr.

Datorită acestei lungimi de undă, laserul Alexandrit este considerat unul dintre cele mai eficiente pentru epilarea pe piele deschisă până la moderat închisă.

Deoarece părul trece prin diferite faze de creștere și laserul este eficient doar în faza anagenă (de creștere activă), sunt necesare mai multe ședințe pentru a trata toți foliculii în momentul în care suntvulnerabili la energia laserului.

Prin combinarea tehnologiei avansate cu principiile științifice ale
fototermolizei selective, epilarea definitivă cu laser Alexandrit oferă o
metodă eficientă și de durată pentru reducerea părului nedorit.

Care sunt avantajele epilării definitive cu laser?

Epilarea definitivă cu laser oferă avantaje majore comparativ cu metodele tradiționale de îndepărtare a părului, cum ar fi utilizarea lamelor de ras, ceara sau epilatoarele electrice.

Iată câteva dintre cele mai semnificative beneficii:

 • Rezultate Durabile: În comparație cu alte metode, epilarea cu laser oferă rezultate pe termen lung, reducând semnificativ și permanent creșterea părului după un număr de ședințe.
 • Eficiență: Laserul poate trata rapid zone mari de piele, ceea ce face procedura mai rapidă decât alte metode de epilare, cum ar fi electroliza. De asemenea, elimină necesitatea epilării zilnice sau săptămânale, salvând timp pe termen lung.

 • Tratamentul foliculitei: Este singurul tratament eficient pentru foliculită, infecția foliculilor pilosi si elimină riscul de fire de păr crescute sub piele.

 • Îmbunătățeste textura pielii: În urma epilării definitive, pielea poate deveni mai netedă și mai uniformă.

 • Eficiența costurilor pe termen lung: Deși costul inițial poate fi mai mare, pe termen lung lung epilarea cu laser poate fi mai avantajoasă, eliminând costurile repetate pentru alte forme de epilare.

 • Rapiditatea apariției rezultatelor: Deși este nevoie de mai multe ședințe pentru rezultate definitive, reducerea părului este adesea vizibilă imediat, chiar din prima sedință.

 • Siguranță: Când este efectuată de profesioniști calificați, epilarea cu laser este o procedură sigură, cu un profil scăzut de efecte secundare.

Cum decurge o sesiune de epilare definitiva la ArtMedica

Cum decurge o procedură de epilare definitivă la ArtMedica?

Procedura de epilare definitivă la ArtMedica decurge în următorii pasi:

 1. Consultul inițial cu medicul dermatolog: Pacientul va avea o consultație cu unul dintre dermatologii nostri specializați în tratamentele laser pentru a evalua eligibilitatea pentru procedura de epilare definitivă. Se vor discuta aspecte precum istoricul medical, se va explica procedura si se va efectua o examinare a zonei ce urmează a fi tratată.
 2. Planificare personalizată: Medicul dermatolog va crea un plan de tratament personalizat, luând în considerare tipul de piele, culoarea si grosimea firului de păr, precum si zona ce urmează să fie tratată.
 3. Procedura de epilare: În timpul tratamentului, atât medicul, cât si pacientul vor purta ochelari de protecție, iar procedura este rapidă si confortabilă pentru pacient.
 4. Post-tratament: După procedură, se poate aplica o cremă calmantă. Pacientul va primi instrucțiuni despre cum să îngrijească pielea acasă, evitarea expunerii la soare, inclusiv utilizarea cremelor de protecție solară.
 5. Monitorizare si sedințe suplimentare: Pacientul va fi monitorizat pentru a evalua răspunsul la tratament si pentru a adapta parametri de tratament la fiecare sedință în funcție de progres, asigurând astfel cele mai bune rezultate pentru pacient.

Întrebări Frecvente despre Epilarea Definitivă

Ce trebuie să stiți înainte de a începe ședințele de epilare definitivă?

Înainte de a începe ședințele de epilare definitivă este important să rețineți următoarele:

 • În urma consultației cu unul dintre medicii noștri dermatologi, se vor oferi pacientului instrucțiuni specifice de pregătire pentru procedură, inclusiv evitarea expunerii la soare și bronzării artificiale, evitarea anumitor tipuri de medicamente, evitarea procedurilor de smulgere a firelor de păr.
 • Cu maxim 24 de ore înainte de procedura de epilare definitivă, pacientul este instruit să îndepărteze părul din zona de tratament prin utilizarea lamei de ras sau cremei depilatoare.

Ce aparat se utilizează în clinica ArtMedica pentru epilare definitivă?

Pentru epilare definitivă, în clinica ArtMedica, se utilizează laserul Clarity II, Lutronic. Acesta este un laser de tip Alexandrit și Nd-Yag, fiind unul dintre cele mai performante platforme de epilare definitivă.

La ArtMedica, procedura de epilare definitivă este efectuată de către medicul dermatolog specializat în tratamente laser, pentru a asigura cea mai eficientă și calitativă îngrijire pentru pacienții noștri. Acesta va adapta parametri de tratament pentru a eficientiza tratamentul și pentru un disconfort minim.

Câte sedințe de tratament sunt necesare?

Pentru a obține un rezultat optim, numărul de sedințe necesar variază în funcție de mai mulți factori individuali.

În medie sunt necesare 6-8 sedințe spațiate la un interval de 6-8 săptămâni. Pentru a menține rezultatele este necesară 1 sedință de întreținere pe an.

Cât de repede se pot vedea rezultate?

Majoritatea pacienților observă o reducere a numărului firelor de păr chiar
după prima sedință, cu rezultate progresive pe parcursul tratamentului
complet.

De ce să alegi epilarea definitivă cu laser la clinica ArtMedica din Brașov?

Îți prezentăm 5 motive pentru care să ne alegi:

 1. Expertiză Medicală: Procedurile sunt efectuate de medici dermatologi specializați si cu experiență în tratamentele laser, asigurându-se astfel că tratamentul este sigur, adaptat nevoilor individuale ale pacientului.
 2. Tehnologie Avansată: La ArtMedica este utilizat laserul Alexandrite Clarity II, Lutronic, recunoscut pentru eficiența sa ridicată și pentru capacitatea de a trata o gamă variată de fototipuri de piele și culori ale părului.
 3. Confortul Pacientului: Laserul Clarity II este echipat cu sisteme de răcire care fac procedura mai confortabilă, reducând senzația de disconfort în timpul epilării.
 4. Personalizarea Tratamentului: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat, bazat pe evaluarea inițială a tipului de piele, culoarea părului și alte caracteristici individuale.
 5. Rezultate Durabile: Prin utilizarea tehnologiei de vârf și a expertizei dermatologice, ArtMedica oferă rezultate de lungă durată, reducând nevoia de sedințe multiple de tratament.

Îngrijire completă

Tehnologie de ultimă oră

Abordare personalizată

Experiență excepțională

Programează-te acum

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programării solicitate

Programări ArtMedica Brașov

Programul clinicii:
Luni:9 – 16
Marți:9 – 19
Miercuri:9 – 19
Joi:9 – 19
Vineri:9 – 16
Sâmbătă:10 – 16
Duminică:închis