Chirurgie plastică și Reconstructivă Brașov

Descoperă servicii de chirurgie plastică și reconstructivă în Brașov, oferite de către ArtMedica.

ArtMedica oferă servicii avansate de chirurgie plastică și îngrijire estetică completă.

Aici te ajutăm să atingi aspectul dorit prin tehnici chirurgicale sigure și eficiente, într-un mediu sigur, confortabil și primitor.

Care sunt avantajele chirurgiei plastice și reconstructive?

Avantajele chirurgiei plastice și reconstructive sunt reconstrucția, repararea sau îmbunătățirea aspectului și funcției corpului.

Chirurgia plastică, estetică și microchirurgia reconstructivă cuprind atât proceduri chirurgicale reconstructive, cât și cosmetice, abordând o gamă largă de preocupări estetice și funcționale.

La ArtMedica oferim servicii de chirurgie plastică de tip ambulator, ceea ce înseamnă că procedurile noastre se efectuează cu anestezie locală, iar pacienții noștri se întorc acasă în aceeași zi.

Indiferent dacă dorești să elimini o aluniță sau să scapi de excesul de piele de la nivelul pleoapelor, chirurgia plastică îți poate veni în ajutor.

Care sunt cele mai populare proceduri chirurgicale?

Următoarele proceduri sunt cele mai populare:

  • Excizia alunițelor: Această procedură implică îndepărtarea chirurgicală a unei alunițe din motive cosmetice sau medicale.
  • Revizuirea cicatricilor: Această procedură are ca scop îmbunătățirea aspectului cicatricilor rezultate din intervenții chirurgicale, răni sau afecțiuni ale pielii. Echipa noastră folosește tehnici chirurgicale avansate pentru a obține un rezultat mai plăcut din punct de vedere estetic.
  • Unghii încarnate: Această afecțiune dureroasă apare atunci când unghia crește în pielea din jur. În acest caz se efectuează o intervenție chirurgicală minoră pentru a îndepărta porțiunea încarnată a unghiei, înlăturând durerea și prevenind complicațiile ulterioare.
  • Blefaroplastie: Această procedură abordează pielea în exces a pleoapelor care poate cauza probleme funcționale sau cosmetice. În acest caz se îndepărtează excesul de piele, pentru a întineri aspectul ochilor și a reda un aspect mai tânăr și mai alert.

De ce să alegi clinica ArtMedica?

Îți oferim 4 motive pentru care să alegi clinica ArtMedica:

  1. Expertiză: Echipa noastră de chirurgi plasticieni cu înaltă pregătire și experiență are un istoric dovedit de succes în efectuarea unei game largi de proceduri. Expertiza lor te asigură că primiți cele mai sigure și eficiente tratamente adaptate nevoilor și obiectivelor dumneavoastră unice.
  2. Îngrijire complexă: Pe lângă chirurgia plastică, clinica noastră oferă o gamă completă de servicii de dermatologie, estetică și laser, permițându-ne să oferim o îngrijire complexă pentru toate nevoile pielii.
  3. Tehnici avansate: Chirurgii noștri plastici sunt mereu la curent cu cele mai recente tehnici și tehnologii din domeniu. Astfel, ne asigurăm că pacienții noștri primesc cele mai avansate și eficiente tratamente disponibile.
  4. Abordare personalizată: înțelegem că obiectivele și preocupările fiecărui pacient sunt unice. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu tine  pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat care se aliniază cu dorințele și așteptările tale, oferind cele mai bune rezultate posibile.

Îngrijire completă

Tehnologie de ultimă oră

Abordare personalizată

Experiență excepțională

Cere o programare

Locația ArtMedica