Află Informații Despre ArtMedica

ArtMedica este cea mai modernă clinică de dermatologie, dermato-estetică, chirurgie plastică și tratamente laser din Brașov.

Clinica noastră oferă o gamă largă de tratamente dermatologice, dermato-estetice și proceduri de chirurgie plastică de ultimă generație, adaptate pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Ne mândrim cu faptul că oferim pacienților noștri servicii de dermatologie și estetică de înaltă calitate și cu rezultate vizibile.

Echipa noastră de medici tineri se asigură că fiecare pacient are parte de tratamentul și de atenția de care are nevoie., 

De ce să alegi ArtMedica?

La clinica noastră din Brașov găsești o gamă largă de tratamente , de la tratamente pentru afecțiuni dermatologice ușoare, la screening-uri pentru cancerul de piele. Pe lângă tratamentele dermatologice, oferim proceduri de chirurgie plastică minim invazivă, de la excizia alunițelor până la proceduri estetice precum blefaroplastia sau otoplastia.

Specializarea noastră sunt tratamentele laser, cum ar fi rejuvenarea pielii, tratarea roșeții și îndepărtarea părului cu laser. Folosim cea mai nouă tehnologie laser pentru a oferi pacienților noștri rezultatele pe care și le doresc, în condiții de maximă siguranță.

Credem că toată lumea merită să se simtă încrezătoare și frumoasă în propria piele și suntem dedicați să te ajutăm să obții rezultatele dorite!

Galerie Foto ArtMedica

Programează-te acum

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programării solicitate